Vilinska VratancaO Nama

U detinjstvu smo svi mnogo otvoreniji za magično i lakše prihvatamo nevidljive svetove. Kako odrastamo, sve više smo okrenuti materijalnom i opipljivom. Ponekad odrasli koji su izgubili osećaj za magično i nevidljivo, nesvesno sputavaju taj osećaj i kod svoje dece. Vilinska Vratanca su idealna za povratak u to detinjstvo, gde je sve bilo moguće i magično. Vratanca vam daju mogućnost da verujete u magiju, bez obzira na godine!

"Lako je verovati u magiju kada ste mali. Bilo šta što niste mogli da objasnite, bilo je magično. Nije bilo bitno da li je to nauka ili bajka. Električna energija i vilenjaci bili su beskrajno misteriozni i podjednako mogući - vilenjaci verovatno i više." ~ Charles de Lint

Vilinska Vratanca su mala, drvena vrata koja mogu da stoje na polici ili da se zalepe na zid i prevashodno su zamišljena kao dekoracija dečje sobe i kao nešto što će Vile i Zubić Vile učiniti malo opipljivijim, obzirom da one uglavnom dolaze noću, dok deca spavaju.

Vilinska vratanca otvaraju samo vile!

Vratanca se ne otvaraju za ljude, samo vile imaju magične moći da ih otvore i stvore prolaz u magični svet, onaj iz kog dolaze i u koji se vraćaju. Namenjena su svima, od 3 do 103 godine. Vole ih i dečaci i tate, imaju ih i bebe od par meseci na zidu dečje sobe, ali i ljudi u nekim “ozbiljnim” godinama, Vratanca im čuvaju knjige na polici i podsećaju da je svaki dan magičan.

Vilinska Vratanca mogu da budu savršen poklon za useljenje, za tek rođenu bebu, za novu dečju sobu, za ispadanje mlečnih zubića, za vrata u vrtiću, za Novu godinu, za venčanje ili godišnjicu, za dan zaljubljenih, za leto, za zimu, za kancelariju, za dnevnu sobu, za rođendan ili bilo koji drugi običan a magičan dan! Obavezno pogledajte UDOMLJENA i DOSTUPNA vratanca i potražite neka koja su baš za Vas!Dobra, stara mašta :)

Vilinska Vratanca aktiviraju maštu. Uz vratanca ćete izmišljati priče, zamišljati vile i bajkovite predele. Vašim vilama možete pokloniti novčiće, crteže, malecke pakete, bombone ili sjajne svetlucave kamenčiće. Pokucajte joj na vratanca pred spavanje i ona će vas sigurno čuvati i poželeti vam laku noć!

Svaka Vilinska Vratanca imaju svoj čarobni, vilinski prah i on je veoma važan za vile. Neke vile mogu da lete uz pomoć čarobnog praha, neke ga koriste kako bi detetu brže zaraslo odrano koleno, ili kako bi neka biljka brže porasla... a neke vile čarobni prah koriste da ispune želje, neke ga nose kao ogrlicu, da im bude stalno dostupan. Vi možete da odaberete svoju ogrlicu sa vilinskim prahom ili "Vilu za poneti" koju ćete nositi oko vrata a dobra, stara mašta će učiniti sve ostalo!


Sva naša vratanca su napravljena ručno, od punog drveta, uz mnogo ljubavi i malo magije.¸¸.☆¯`·.¸¸.☆¯`·.¸☆
Pišite nam, pitajte nas, ostavite nam neki komentar, predlog ... Budite deo našeg vilinskog sveta, podelite sa nama magične trenutke :) Posetite Facebook i Instagram i pridružite nam se i tamo ili pošaljite poruku na email adresu: vilinska.vratanca@gmail.com