Vilinska VratancaSusret magije i prirode

Kada nemate vremena da odete iz grada, jednim pogledom na komadić samo Vašeg zelenila, možete da otputujete u neku vilinsku, magičnu šumu. Kombinacija Vilinskih Vratanaca sa magičnom mahovinom - pravi poklon kada želite nekom da pokažete da ste tu i da Vam je stalo. Poklonite ih nekom Vama dragom ili ih poklonite sebi!

Zelena boja umiruje, ublažava stres, okrepljuje. Zelena je boja ravnoteže, prirode, proleća i ponovnog rađanja. Zelena je simbol prosperiteta, svežine i napretka.
Mahovina predstavlja mekoću, strpljenje, toplinu, sreću. Asocira na majčinstvo, povezanost, ljubav i vile. Mahovina se nalazi u svakoj magičnoj šumi i tako magična, svakako zaslužuje mesto uz Vilinska Vratanca.

Magično Zeleno - susret magije i prirode. Vilinska Vratanca sa mahovinom.
Postavite ih na zid kao sliku ili na radni sto, pored monitora ili na neko drugo mesto.

  • Visina i širina: 15.5x20,5cm
  • Debljina: 3,5cm
  • Materijal: drvo, kombinacija sušene, stabilizovane i veštačke mahovine, polimerna glina, pluta... Svi elementi su pažljivo složeni, uz puno pažnje, ljubavi, strpljenja i samo malo magije.

CENA: 3.650 RSD+ poštarina (po cenovniku Post Express-a)


DOSTUPNA!

Održavanje: Vratanca sa mahovinom su zamišljena kao unutrašnja dekoracija, čuvajte ih dalje od direktnog sunca kako boje ne bi izbledele. Nema potrebe za posebnim održavanjem, mahovina ne raste, ne zaliva se...

Boja i tekstura se mogu neznatno razlikovati od fotografije na ekranu.

Hvala Vam što ste tu, neka magija počne! :)