Vilinska VratancaVilinska Vratanca Sa Mahovinom - Susret Magije i Prirode

Kada nemate vremena da odete iz grada, jednim pogledom na komadić samo Vašeg zelenila, možete da otputujete u neku vilinsku, magičnu šumu. Kombinacija Vilinskih Vratanaca sa magičnom mahovinom - pravi poklon kada želite nekom da pokažete da ste tu i da Vam je stalo! Poklonite ih nekom Vama dragom ili ih poklonite sebi!Život u gradu se poprilično ubrzao i može da bude jako stresan. Potreba urbanog sveta za blizinom prirode nikada nije bila veća i skoro da ne postoji ništa što može da zameni boravak u prirodi i taj dodir, miris i pogled na magično zelenilo.
Zelena boja umiruje, ublažava stres, okrepljuje. Zelena je boja ravnoteže, prirode, proleća i ponovnog rađanja. Zelena je simbol prosperiteta, svežine i napretka.
Mahovina predstavlja mekoću, strpljenje, toplinu, sreću. Asocira na majčinstvo, povezanost, ljubav i vile. Mahovina se nalazi u svakoj magičnoj šumi i tako magična, svakako zaslužuje mesto uz Vilinska Vratanca. Postavite ih na zid kao sliku ili na radni sto, pored monitora ili gde god želite i uživajte u svom malom, magičnom zelenilu!

Svoja Vilinska Vratanca sa mahovinom možete da naručite klikom na fotografije iznad ili da nam pošaljete poruku na email adresu: vilinska.vratanca@gmail.comSva naša vratanca su pravljena ručno, svi elementi su pažljivo složeni, uz puno pažnje, ljubavi, strpljenja i malo magije.